Societat

Una persona mor i una altra resulta ferida en la caiguda parcial d’una grua a Sant Just Desvern

Part de l’estructura ha caigut sobre un edifici de tres plantes però cap veí ha resultat afectat

Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida aquest diumenge al migdia en una construcció de Sant Just Desvern en caure parcialment una grua fixe. Segons els Mossos d’Esquadra, l’accident laboral ha passat a les 12.05 hores al carrer Major número 35, quan uns operaris estaven desmuntant l’estructura metàl·lica.

Part de la grua ha caigut a sobre de dos treballadors, un d’ells ha mort i l’altre ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat evacuat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Segons els Bombers de la Generalitat, la grua ha caigut a sobre un edifici de tres plantes però els vuit veïns que hi havia a l’immoble han sortit pel seu propi peu i cap d’ells ha resultat ferit. L’accident laboral s’ha comunicat al jutjat de guàrdia i al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Fins al lloc s’han desplaçat tres ambulàncies del SEM, 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia