Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dijous torna l’estabilitat

L’ambient s’anirà fent cada cop més assolellat i el vent perdrà força

De matinada pot caure algun algun ruixat feble i aïllat i minso al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dijous el vent perdrà força i l’ambient s’anirà fent cada cop més assolellat, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Durant el matí el cel estarà mig o molt ennuvolat a la meitat nord del territori per la presència de núvols alts i mitjans. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat, si bé al prelitoral sud hi haurà estrats baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat fins a primeres hores del matí. A partir de migdia la nuvolositat minvarà i al llarg de la tarda el cel tendirà a quedar serè o poc ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat fins a migdia i mig ennuvolat a partir de llavors.

De matinada s’espera precipitació feble i dispersa al vessant nord del Pirineu que durant el matí tendirà a desaparèixer. La precipitació serà minsa, o localment poc abundant a cotes altes i mitjanes. La cota de neu se situarà entorn dels 1000 metres. A banda, de matinada és possible algun ruixat feble, aïllat i minso al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. La temperatura màxima serà lleugerament més càlida.

El vent bufarà de components nord i oest entre fluix i moderat en general. A les Terres de l’Ebre el mestral bufarà moderat amb cops forts, i algun cop molt fort fins a mig matí. A l’Alt Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, més reforçada a l’extrem nord on hi haurà cops forts.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia