El programa Sefed comença un altre curs per a persones desocupades a Sant Pere de Ribes

El curs del programa Sefed (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) s'iniciarà a Sant Pere de Ribes el proper 21 de desembre.

Les inscripcions per a aquesta proposta formativa estan obertes i es poden formalitzar a les dependències del Sefed, que estan situades a la masia Can Puig de Ribes (al número 110 del carrer major del nucli).

El programa de Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives, que està subvencionat pel Ministeri de Treball, està adreçat a persones desocupades; el curs ofereix a aquest col·lectiu, entre altres coses, una formació administrativa mitjançant el mètode de la simulació d'empreses.

A més, els alumnes també poden gaudir d'un suport complementari a l'autoformació en les àrees d'idiomes (català i anglès) i d'informàtica. Per apuntar-se al nou curs del Sefed només cal estar a l'atur i tenir entre 16 i 31 anys. Per a més informació, les persones interessades a inscriure's al curs també poden trucar al telèfon 93 896 23 01.

En el Sefed es reprodueixen situacions reals mitjançant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge. Per aconseguir-ho, el centre adopta la forma i la distribució d'una oficina administrativa d'una empresa, en què es realitzen els circuits, les relacions i el moviment de documents administratius habituals, i s'utilitzen els mateixos canals de comunicació (telèfon, fax, correu electrònic i correu) que en una empresa real.

Ara existeixen en l'àmbit nacional més de 250 empreses simulades i, a escala internacional, més de 5.500. La Fundació Inform és l'encarregada de gestionar, coordinar i dirigir des de l'any 1987 el programa Sefed arreu de l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes