Els pares d'alumnes de La Bressola recullen signatures per reclamar transport escolar

Consideren que els horaris de bus proposats pel Consell General serien insuportables pels molts alumnes del col·legi d'El Soler

A principi del mes de desembre passat, el Consell General va anunciar que el transport dels alumnes de La Bressola era resolt, i que podrien utilitzar la xarxa departamental de transport escolar. Però en els converses posteriors per concretar com s'ha de fer aquest transport, el Consell General i La Bressola no han arribat a un acord. El punt més conflictiu és que amb els horaris proposats des del Consell General (amb les línies de bus actualment en servei), els alumnes de Prada haurien de prendre l'autobus que surt a les 06.25 h per ser al col·legi del Soler al començament dels cursos a 08.45 h. Des de La Bressola consideren que aquests horaris serien insuportables pels alumnes, i que això obligaria les escoles catalanes a continuar assumint el cost d'un transports específic (28.000 euros).

Els pares d'alumnes de la Bressola han engegat la recollida de signatures reclamant que se solucioni el problema. En el text de la petició, que s'entregarà al Consell General, els pares d'alumnes de la Bressola es consideren perjudicats en comparació amb el Sector Públic, pel fet d'haver triat les escoles catalanes, i reclamen que es tingui en compte el fet que el col·legi d'El Soler és l'únic on es poden seguir estudis en català. La petició també interpel·la el Consell General recordant-li que l'assemblea departamental va firmar la Carta a favor de la llengua catalana, en la qual es comprometia a facilitar l'apenentatge de la llengua.

Vuitanta-dos alumnes d'arreu de Catalunya Nord segueixen actualment els seus estudis al col·legi d'ensenyament secundari Pompeu Fabre d'El Soler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures

La paralització a rodalies tensa metro i busos

barcelona

Un vapor obert per prestigiar les persones amb discapacitat

Terrassa
Societat

Investigats els desnonaments a Badalona

Badalona
crònica

Una marabunta davant el caos

SALUT

Els gossos de pacients, permesos al sociosanitari de MútuaTerrassa

TERRASSA
Societat

Mor Joaquim Vich Figa, propietari de l’antiga Destil·leries Gerunda

Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona