Un professor del Campus de Gandia reconegut als Premis d'Exel·lència Docent

Iván González Cruz és professor en el Grau en Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i té un destacat currículum en l'àmbit audiovisual, musical i literari.

És Doctor en Comunicació Audiovisual per la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, Llicenciat en Dramatúrgia i Teatrologia per la Facultat d'Arts Escèniques de l'Institut Superior d'Art de Cuba i Llicenciat en Guitarra Clàssica pel conservatori Amadeo Roldán de L'Havana.

González ha estat professor de l'Institut Superior d'Art de Cuba i professor visitant en la Youngstown State University d'Estats Units en 2008; des de 2002 és docent en la Universitat Politècnica de València. És autor de nombroses obres d'investigació i publicacions de creació literària, a més d'haver fundat i dirigit dues revistes culturals (Albur i Credo).

Entre la seua activitat professional, destaca en 2003 la direcció i escriptura del guió del documental La cultura com resistència, patrocinat per la Generalitat Valenciana, en el qual han col·laborat destacats intel·lectuals com Mario Vargas Llosa, Jorge Edwards, Juan Goytisolo, Guillermo Cabrera Infante i Pere Gymferrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.