Les borges del camp

L'Institut Fontanelles celebra el Dia de la Ciència amb exposicions, tallers i projeccions

L'Institut Fontanelles de les Borges del Camp ha celebrat el Dia de la Ciència per apropar-la als alumnes de manera amena i divertida, tal com cada any dediquen un dia a divulgar una de les matèries del currículum. Per fer-ho, els alumnes de primer d'ESO han preparat l'exposició L'alzinar, i els de segon L'escala del temps i El sistema solar. A més, els professors han escollit tres audiovisuals per mostrar l'activitat volcànica als alumnes de primer d'ESO, a través del documental Anell de foc, però també han projectat la pel·lícula de ciència-ficció Gattaca als alumnes de quart d'ESO i el documental d'ecologia Terra als alumnes de segon i tercer. A més, els alumnes han pogut participar en diversos tallers: La caixa fosca, Begudes saludables, Fumar o no fumar? i Observació del sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

El Senat d’Arizona aprova derogar la llei de 1864 que prohibeix l’avortament

barcelona
societat

Ripollet organitza un dinar setmanal amb gent gran per combatre la solitud

Ripollet

Canvi del model d’atenció als infants en risc social a Rubí

RUBÍ

Segons un estudi, el 14,9% d'infants es van sentir sols durant el confinament

GIRONA
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia