Educació

El transport escolar continuarà suspès aquest dimarts al Priorat

A la Conca de Barberà hi haurà mitja dotzena de poblacions sense servei

El Consell Comarcal del Priorat ha decidit suspendre el transport escolar també de cara a dimarts, la qual cosa afectarà novament 14 rutes i uns 400 alumnes.

Segons ha informat el Consell, la mesura s’ha pres seguint les indicacions de Protecció Civil atès “el perill que representa el trànsit per carretera” després del temporal de neu del cap de setmana.

De la seva banda, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha informat que les poblacions de Vilanova de Prades, Vallclara, Conesa, Segura i Biure no tindran servei de transport escolar, i que no està clar si es podrà prestar en el cas de Pontils i Seguers. A la resta de municipis de la Conca està previst que el servei funcioni dimarts amb normalitat.


Represa a Ponent
Els Consells Comarcals del Segrià, la Noguera, la Segarra, el Pla d’Urgell i l’Urgell han anunciat que reprendran el transport escolar aquest dimarts. També ho faran els municipis de les Garrigues excepte les rutes del Cogul, la Pobla de Cérvoles i el Vilosell.

Al Pallars Jussà ho decidirà cada conductor demà dimarts a primera hora, depenent com estiguin les carreteres.

El transport escolar havia quedat suspès aquest dilluns a causa dels importants gruixos de neu que ha deixat la borrasca Filomena, tot i que la majoria de centres han obert per als alumnes que hi han pogut arribar.Lleuger increment dels indicadors de la Covid

Barcelona

L’erupció del volcà fa un mes amb 763 hectàrees afectades

Santa Cruz de La Palma

Baixen a 75 els grups escolars confinats

Barcelona

La collita de poma de muntanya serà un 40% menor que la de l’any passat

Sant Llorenç de Morunys

Finalment, hi haurà cercavila a Banyoles

BANYOLES

Sacsegen l’oferta dels dos col·legis públics de Girona Est

girona

El turisme de la Garrotxa vol ser més sostenible

OLOT
Gastronomia

L’alta cuina segueix viva

Barcelona

Les ordenances de Salt, sense consens

SALT