Educació

societat

Primers premis de la UdG a projectes finals d’estudiants d’FP de grau superior

El consell social de la UdG ha lliurat aquesta tarda els primers Premis per a Projectes Finals d’Estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior. Els premis són per a graduats de cicles formatius de grau superior que es poden matricular en algun ensenyament oficial de la Universitat de Girona per al curs acadèmic 2023-2024.

En un acte a la Sala de Graus Pep Nadal del complex de Sant Domènec, s’han atorgat un total de cinc premis en les categories STEAM, Sanitat, Administració i Gestió i Comerç i Màrqueting, Química, Seguretat i Medi Ambient, i serveis socioculturals i a la comunitat i d’Hostaleria i Turisme.

Així, el Premi de les famílies de Serveis socioculturals i a la comunitat i d’Hostaleria i Turisme ha estat per “La Bauma. Espai familiar La Bauma”, fet pels alumnes Judith Quirant, Maria Guardia i Andrea Aranda de ES Joan Coromines (Pineda de Mar). El Premi de les famílies d’Administració i Gestió i Comerç i Màrqueting ha estat per “Bella Casa. Simulació empresarial”, dels alumnes Ruth Ramírez Serret i Marc Marsal Tomàs, de l’IES Vallvera de Salt. El Premi en l’àmbit STEAM: Informàtica i comunicacions ha recaigut en el “Projecte AMA. Plataforma Integral per a la gestió de l’Associació de Malalts d’Alzheimer”, dels estudiants Vanessa Romera Lorenzo iAdrià Alaves Lavado, del’IES Cendrassos de Figueres. El premi Premi de les famílies de Química, Seguretat i Medi Ambient ha estat pel projecte “Encapsulació d’olis essencials vegetals en nanopartícules lipídiques pel tractament de símptomes menstruals”, dels estudiants Claudia García Gonzalo, Nadia Vázquez Platel i Carolina Alba Marin de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa (Mollet del Vallès) i el Premi de la família de Sanitat ha estat per “Vida làctia”, fet pels alumnes Aina Orriols Serrano i Núria Prat Masoliver, de l’IES La Garrotxa d’Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet