Educació

Els alumnes d'Agres comencen les classes en el Centre Cultural

L'Ajuntament ofereix de nou les instal·lacions per evitar que els xiquets vagen a altres municipis mentre dura la reforma del col·legi El Teix

Els alumnes d'Agres comencen el curs escolar aquest dimecres de nou en el Centre Cultural. L'Ajuntament ha decidit cedir una vegada més les instal·lacions mentre duren les obres de reforma del col·legi El Teix, que havien d'haver-se realitzat durant aquest estiu. Els alumnes inicien el curs acadèmic amb una setmana de retard com a conseqüència de la celebració de les festes patronals d'aquesta població.

Els treballs en El Teix duraran un mes i mig i estan valorats en 160.000 euros, segons ha confirmat la Conselleria d'Educació. Durant aquest període, els alumnes rebran classe en el Centre cultural, tal com va succeir el curs passat. L'Ajuntament no volia quedar-se un curs més sense poder disposar d'aquesta infraestructura cultural per celebrar activitats, per la qual cosa va plantejar alternatives a la Generalitat. La resposta de la Conselleria d'Educació va ser contundent, ja que va anunciar que traslladaria als alumnes amb autobús a un altre centre educatiu de la comarca, bé a Muro o Alfafara.

«Davant aquesta alternativa hem cedit i hem ofert el Centre cultural» reconeix l'alcalde, José Manuel Francés. El mandatari confia que es complisquen els terminis en la realització de les obres , «perquè no volem estar un any més sense el Centre cultural».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes