Educació

Certificats de català de la Generalitat a Perpinyà

Els exàmens oficials de català de la Generalitat tindran lloc al maig i juny 2016. Les inscripcions estan obertes fins el 24 de febrer.

La Generalitat de Catalunya proposa cinc certificats de català, dels qual quatre es podran presentar a Perpinyà (bàsic, elemental, intermedi i suficiència). Les persones que vulguin presentar-se a un d'aquests quatre diplomes oficials de català s'han d'inscriure a la Casa de la Generalitat de Perpinyà. Els exàmens tindran lloc del 7 de maig a l'11 de juny . L'inscripció es pot fer a través dels professors si els candidats segueixen un curs per a adults. Es pot també inscriure's a títol individual. Aquests quatre diplomes corresponen a quatre nivells específics de coneixements, en conformitat amb les normes pedagògiques de la Unió Europea. Les proves consten d'una prova escrita i d'una prova oral.

Les tarifes i les dates dels exàmens són les següents: nivell Bàsic : 22,05 euros, l'11 de juny; nivell Elemental : 22,05 euros, el 4 de juny; nivell Intermedi : 22,05 euros, el 7 de maig; nivell Suficiència : 53,05 euros, el 28 de maig. El lloc on es faran les proves serà comunicat ulteriorment a cada candidat inscrit.

Les inscripcions seran obertes del 5 al 24 de febrer inclòs i seran enregistrades a la Casa de la Generalitat. Les persones que voldrien inscriure's però que no estan segures del seu nivell poden contactar la Casa de la Generalitat per ser aconsellades.

Informacions: Casa de la Generalitat a Perpinyà, 1 carrer de la Fusteria

04 68 35 17 14

[email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia