Educació

municipal

serveis

Malestar a Sant Cebrià pel mal funcionament del casal

Les famílies reclamen a la Generalitat que s'expedienti l'empresa per mala praxi i que els retornin els diners

L'Ajuntament reconeix que no es complien les ràtios i que faltava un coordinador

Les queixes de les famílies s'han fet arribar a la direcció general de Joventut de la Generalitat per demanar que s'obri un expedient a l'empresa que gestiona el casal municipal per incompliment del contracte i que es retornin els diners del servei. Ahir mateix, des del Consell Comarcal del Maresme es va fer una inspecció a l'escola del Pi Gros, on es fa el casal amb uns 70 infants, per comprovar les millores en el servei. Una de les denúncies dels pares és que no es complien les ràtios d'infants per monitor i que tampoc hi havia un coordinador titulat al càrrec. Així ho recull l'expedient policial que es va fer en una inspecció al casal. El regidor de Joventut, Dani Lienas, també com a pare afectat assegura que l'empresa “no ha respost a les expectatives”. Segons explica, Collage Activitats va guanyar el concurs amb un “programa espectacular que no han complert”. Segons el regidor, “han reaccionat tard i malament”, i això ha encès les famílies.

Des de l'empresa, la seva responsable, Mireia Muñoz, manté que des del principi “l'entrada d'una empresa externa no va agradar” i que no han tingut cap suport. “Hauria estat diferent amb un equip de la nostra confiança i sense uns monitors que ens han posat en contra les famílies”, indica Muñoz, que responsabilitza els monitors de no “creure's el programa”.

La solució a les queixes adoptada per l'empresa ha estat nomenar una coordinadora i acomiadar cinc de les monitores del poble. Una decisió que no ha acabat de convèncer la població i que denuncien les afectades. “Ens han fet fora per fer-nos callar, reclamàvem més material i ajuda”, assegura una de les monitores, Yuridia Mas.

Des de l'oposició, la CUP ja ha anunciat que en el pròxim ple demanarà explicacions del procés de licitació i del recurs presentat per l'empresa que els darrers anys s'encarregava del casal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA