Societat

Pagesos i ramaders afectats pel foc de la Ribera d’Ebre tallen la C-12 a Flix per exigir que es quantifiquin les ajudes

Els manifestants demanen mesures per aturar la despoblació rural i no descarten mobilitzar-se de nou si no tenen resposta

Més d’una cinquantena de persones han tallat aquest diumenge a la tarda la C-12 entre Flix i Maials per exigir que es quantifiquin les ajudes per als afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, la Segarra i Les Garrigues d’aquest juny. Els manifestants també han demanat mesures per evitar el despoblament rural.

“Ja n’hi ha prou de reunions, volem que arribin els diners per tots els afectats de l’incendi, perquè si no, correm el risc de tenir un despoblament rural gran que ocasionarà, a més dels incendis, l’erosió de la terra”, ha denunciat el president d’ASAJA de Lleida, Pere Roqué.

El col·lectiu no descarta tornar a manifestar-se diumenge que ve si en la reunió prevista amb el Govern el dimecres no obté resposta a les seves demandes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia