Societat

Els pagesos afectats pels focs del juny anuncien un nou tall de la C-12 a Flix diumenge en no poder reunir-se amb Jordà

La vuitantena d’agricultors lleidatans que ha protagonitzat una marxa lenta per l’A2 han col·locat una olivera davant de la Conselleria

La vuitantena de pagesos lleidatans afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, que han protagonitzat aquest dimecres una marxa lenta per l’autovia A2, ha anunciat un nou tall a la carretera C-12 a Flix per al pròxim diumenge, després que ni la consellera Teresa Jordà ni cap director general no els rebés a la Conselleria.

Per acabar la concentració i en senyal d’indignació alguns dels agricultors han col·locat una olivera davant de la porta del departament.

Durant la marxa també s’han sentit proclames demanant la dimissió de la consellera per part d’alguns dels agricultors afectats per l’incendi, que han considerat insuficients les mesures de suport aprovades per la conselleria i han demanat que se’ls concedeixin ajuts directes a fons perdut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia