Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dijous assolellat en general

A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu que poden deixar alguns ruixats

La temperatura serà més alta

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dijous l’ambient serà assolellat a la majoria del territori, si bé poden caure alguns ruixats a la tarda al Pirineu i Prepirineu, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El matí serà assolellat arreu del territori. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya que, al Pirineu i al Prepirineu, deixaran el cel molt ennuvolat. En aquests sectors poden caure alguns xàfecs localment acompanyats de tempesta. A la resta el cel quedarà enterbolit per l’arribada de bandes de núvols alts i mitjans que avançaran de sud a nord durant la tarda.

La temperatura serà més alta. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC a la resta de l’interior, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La màxima voltarà entre els 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, i entre els 29 i 34 ºC a la resta.

El vent serà fluix i de direcció variable a l’inici i al final del dia. Durant les hores centrals de la jornada s’imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre.

La visibilitat serà bona en general, si bé quedarà regular en moments de xàfec.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]