Societat

Un depredador sexual de menors, a judici

L’Audiència de Barcelona jutjarà un home de nacionalitat espanyola, per a qui la fiscalia demana 42 anys de presó per haver abusat sexualment de tres menors i d’intentar-ho amb quatre més, entre els anys 2007 i 2011, al Maresme.

Segons l’escrit d’acusació de la fiscalia, l’acusat aprofitava que era propietari d’uns cinemes al Maresme per acostar-se als nois, la majoria de 16 anys, als quals oferia feina de repartir publicitat i després els feia proposicions sexuals. En un dels casos, un dels menors va accedir a sopar amb l’amo del cinema, el qual després el va portar a casa seva, a Sant Just Desvern, on va convidar una dona, prostituta, i van mantenir relacions sexuals. En altres ocasions, feia passar els menors al seu despatx del cinema per pagar-los la feina i allà abusava d’ells, als quals pagava uns 50 euros. Quatre menors van refusar les seves proposicions.

Per la fiscalia, l’home és autor dels delictes d’abús sexual amb penetració, prostitució i corrupció de menors, un delicte continuat d’abús sexual amb prevalença i exhibicionisme. A més de l’elevada pena de presó, el ministeri fiscal sol·licita indemnitzacions per a cada una de les víctimes d’entre 1.000 i 15.000 euros pels danys i trastorns provocats, i que l’acusat no s’hi comuniqui. El judici se celebrarà a la secció sisena de l’Audiència de Barcelona, els dies 10 i 12 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia