Societat

Octubre a taula a Palamós, Palafrugell i Torroella i l'Estartit

Diverses campanyes gastronòmiques de tardor arrenquen aquests dies al Baix Empordà, per mirar d’allargar la cua de la temporada d’estiu fins al novembre.

A Palamós obren una nova edició del Palamós Gastronòmic , amb diferents activitats per acostar al públic la cuina i els productes locals. Als menús de diversos restaurants i les tapes de les tavernes s’hi sumen, fins a l’1 de novembre, un concert maridat al castell de Sant Esteve el dia 13, el concurs d’arrossos mariners i la primera Marxa popular del Vi de Palamós, entre altres propostes.

A Palafrugell, de l’11 d’octubre al 3 de novembre, 9 restaurants tornen a participar en la campanya gastronòmica Es niu , oferint el menú amb el plat estel·lar del receptari local i preus tancats a partir de 38 euros.

I en el cas de Torroella i l’Estartit, la catorzena edició de l es Jornades Gastronòmiques La poma a la cuina aplega sis restaurants amb la fruita com a ingredient de menús entre 28 i 39 euros. Demà (11.30 h) hi haurà un show cooking a la plaça de l’Església de l’Estartit i el 26 d’octubre, a Torroella, –a la plaça de laVila– el concurs popular de postres amb poma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia