Acord de col·laboració de la Casa de la Generalitat a Perpinyà i el Centre d'Informació Europa

El director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Jordi Fernández-Cuadrench, i el president del Centre d'Informació Europe Direct Pirineus Llenguadoc-Rosselló, Jean-Claude Charlet, van firmar, aquest dilluns 10 de maig a Prada, un protocol de col·laboració entre les dues entitats. Aquesta col·laboració comporta tres punts: intercanvi mutu d'informacions i de bones pràctiques, participació com a observador de la Casa de la Generalitat a instàncies del Centre d'Informació i la creació a la Casa de la Generalitat d'un quiosc que proporcionarà al públic documentació en català sobre la Unió Europea.

Molt simbòlicament, aquesta col·laboració es formalitza l'endemà de la celebració del Dia d'Europa. De fet, ambdues parts fomenten la construcció europea a escala local i participen en la difusió de la informació sobre la Unió Europea, les seves institucions i les seves polítiques.

Cal recordar que la Casa de la Generalitat gestiona, amb un marc jurídic europeu, el projecte de territori destinat a vertebrar conjuntament la demarcació de Girona i la Catalunya del Nord: l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.