Societat

El complex Hard Rock de Vila-seca és a punt de tirar endavant

L’Incasòl comprarà el sòl i el vendrà a Hard Rock perquè hi faci el centre recreatiu

El govern vol desencallar la instal·lació del Hard Rock al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, al Tarragonès. Segons el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la compravenda dels terrenys on s’ha d’aixecar el complex es podria materialitzar d’aquí a un parell de setmanes.

Calvet, que ahir va inaugurar la renovació de les instal·lacions de la depuradora de Vila-seca, va assegurar que treballen “amb tots els actors” per culminar aquest procés abans no venci, al març, la pròrroga de la llicència de casino que es va concedir el 4 de desembre per un període de tres mesos. La previsió és que l’empresa pública Incasòl adquireixi els terrenys a Criteria –el hòlding d’inversions de La Caixa– i les vengui tot seguit a Hard Rock per un import d’uns 120 milions d’euros.

El conseller va reiterar que aquest és “un projecte estratègic” que posarà el territori en uns nivells “elevats, a escala mundial”, en l’àmbit del turisme de convencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia