Salut

L’exèrcit dona la raó a Torra i corregeix el PSC

El Jemad rebat Farrés i Escarp, i lloa l’entesa en l’acció al Taulí de Sabadell

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la portaveu de salut del PSC, Assumpta Escarp, havien apuntat contra el president Quim Torra i la consellera Alba Vergés com a responsables de l’aturada de la construcció de l’hospital de campanya al Parc Taulí de Sabadell, però el cap de l’estat major de la Defensa (Jemad), Miguel Ángel Villarroya, dona la raó a la Generalitat. “Es va requerir la presència de les forces armades per instal·lar un hospital de campanya al Parc Taulí i es va procedir a la instal·lació en un poliesportiu de la ciutat amb unes tendes modulars que es va veure que no eren les idònies per a la ubicació, perquè era l’interior d’un poliesportiu. I en coordinació amb la Generalitat es va decidir desmuntar les tendes i muntar el mateix format que hi ha a Ifema i a la Fira de Barcelona amb panells desmuntables, i l’exèrcit hi treballa”, relata el general tarragoní.

Vox aprofita el relat fals

El desmentit del Jemad no impedia que la versió del PSC fos explotada per Vox al Congrés. “Destitueixi o detingui aquesta consellera de la Generalitat que prefereix que els catalans morin abans que veure un hospital de campanya perquè li sembla molt militar! Als independentistes l’estupidesa els vesteix de groc mentre als catalans els vesteixen de negre”, va dir Juan Luis Steegmann (Vox) a Salvador Illa. “Vergés s’hi deixa la pell i dona la cara i sense la família, que està confinada a Igualada. Més respecte”, exigia Gabriel Rufián (ERC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia