Salut

PortAventura tanca fins el 30 d’octubre per les restriccions imposades pel Govern

Aquest divendres el parc ja no obre portes

PortAventura World ha emès un comunicat en el qual informa que des d’aquest divendres i fins el proper 30 d’octubre tanca el parc temàtic per complir amb les restriccions decretades per la Generalitat en el marc de la lluita contra la covid-19. “PortAventura World aplicarà les instruccions i recomanacions que resultin d’aquestes mesures, i prendrà les màximes precaucions i sempre en coordinació amb les autoritats sanitàries”, ha exposat la companyia, que ha remarcat que la salut dels “clients, empleats i col·laboradors” és la seva “prioritat absoluta”. El tancament agafa el parc temàtic al mig de la campanya de Halloween, una de les més potents de l’any, i esperen poder reobrir el 31 d’octubre.

Aquest divendres el DOGC ha publicat les mesures anunciades pel Govern, entre s’apunta que “se suspèn l’obertura al públic dels parcs i fires d’atraccions, incloent-hi tot tipus d’estructures no permanents desmuntables”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia