Societat

Platja d’Aro vol explotar fórmules per a un turisme més accessible

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’ha adherit al pla d’accessibilitat turística del Baix Empordà, impulsat pel Consell Comarcal, un document pel qual ja han acreditat requisits per a l’Oficina d’Informació Turística i la platja Gran, en espera de millorar en alguns aspectes i completar adaptacions a cala Rovira i el nou sender del parc dels Estanys, però que volen ampliar a negocis privats, després de les acreditacions de l’hotel Planamar i el càmping Vall d’Aro. Perquè el pla avanci, a banda de les inversions municipals que el consistori promet, segons va anunciar la regidora, Jenny Xufré, tirar endavant el 2021, sobretot les més senzilles, ahir van llançar una crida a les empreses que es poden acollir al procés de validació i seguiment amb un 30% de descompte –per l’adscripció al pla comarcal– i un 20% addicional subvencionat pel consistori.

Per l’arquitecte Enric Rovira-Beleta és una bona opció davant la necessitat de turisme de proximitat, de 6 milions de potencials turistes estatals i amb un pes creixent arreu de la UE. I pel conseller comarcal, Xavier Dilmé, una oportunitat per al “prestigi i la solidesa de la marca Baix Empordà”, amb el desig que els privats hi apostin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia