Societat

Tasques de neteja a Montcada i Reixac després de les pluges d’aquest divendres

Protecció Civil va rebre 518 trucades d’emergències, de les quals 472 del Vallès Occidental

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en el matí d’aquest dissabte en treure aigua en alguns punts de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), un dels municipis del Vallès més afectats per les pluges caigudes en la tarda d’ahir i per les que el citat cos va rebre un total de 316 avisos per danys.

Protecció Civil ha informat que, com a conseqüències d’aquestes pluges, va rebre un total de 518 trucades d’emergència per acumulació d’aigua o danys en carreteres, de les quals 472 procedien de la comarca del Vallès Occidental.

Durant la passada nit, els bombers han rebut 26 avisos per acumulació d’aigua en baixos, segons fonts de l’esmentat cos.

La majoria de les trucades per les pluges des de la tarda d’ahir, un total de 296 procedien del nord de la regió metropolitana davant de les 19 rebudes de sud de la conurbació barcelonina i una de les comarques centrals de Catalunya.

quest dissabte, segons el Servei Català de Trànsit, continua tallat al trànsit per inundació túnel de la C-17 situat a Montcada, punt en el qual estan negats els carrils dels dos sentits de la marxa, fet que ha obligat a habilitar desviaments alternatius pel lateral de la via.

La circulació ferroviària entre Cerdanyola i Montcada Bifurcació, interrompuda en la tarda d’ahir per les fortes pluges, ha quedat completament restablerta aquest matí, tot i que des de les 20:00 hores d’ahir ja es podia circular per una via, fet que ha permès recuperar totalment el servei de les línies de Rodalies R4, R7 i R12.

Com a conseqüència de les pluges, el cabal del riu Besòs va arribar a assolir els 131 metres cúbics per segon al seu pas per Santa Coloma de Gramenet, segons les dades de l’Agència Catalana de l’Aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia