Societat

Uns 410.000 vehicles marxen de l’àrea metropolitana en la primera fase de l’operació sortida de Setmana Santa

Les xifres estan per sota de les previsions de trànsit i suposen un increment del 2,7% respecte a la setmana passada

Un total de 409.088 vehicles han marxat de l’àrea metropolitana de Barcelona durant la primera fase de l’operació sortida de Setmana Santa, que s’ha tancat aquest dissabte a els 15 hores.

Aquestes xifres estan per sota de les previsions inicials de Trànsit, que calculava una sortida mínima de 440.000 vehicles, però suposen un augment del 2,7% respecte al cap de setmana passada.

Si es comparen amb el cap de setmana equivalent del 2019, abans de la pandèmia, el descens és del 17,4%. La sortida s’ha desenvolupat amb força normalitat a la xarxa viària , tot i que hi ha hagut algunes retencions, la majoria de pocs quilòmetres.

Les vies amb retencions per intensitat de vehicles han estat la C-55, la GI-200 a Blanes, la C-32 a Cabrera de Mar, la C-32 a Sitges i la N-340 a Vallirana i al Vendrell.

A més, en aquesta primera fase de l’operació sortida hi ha hagut cues per incidències a la C-58 per dos accidents d’entrada a Barcelona, a l’A-2 a Sant Joan Despí per accident, a la C-32 a Mataró i a Cornellà, també per accidents, i a la C-60 a Argentona, on hi havia un vehicle avariat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia