Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Canvi de temps

Arriben noves precipitacions i una nova baixada de la temperatura

La nuvolositat augmentarà de sud a nord del país des de primer hora del matí

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest divendres arriben precipitacions i una nova baixada de la temperatura, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Durant el matí augmentarà la nuvolositat de sud a nord del país fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert arreu a partir de migdia. A partir del vespre la nuvolositat minvarà pel sud i oest del país.

Des de primera hora del matí i fins a migdia s’espera precipitació a la meitat sud del país. A la tarda la precipitació s’estendrà a qualsevol punt del territori. Al vespre les pluges es restringiran a punts del terç nord i del nord-est del territori.

La precipitació serà d’intensitat feble i puntualment moderada. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.600 metres.

La temperatura mínima es preveu lleugerament més alta en general, si bé a punts del terç nord l’ascens serà localment moderat. El termòmetre se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord; entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 6 i 11 ºc a la resta del litoral. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Oscil·larà entre els 11 i 16 ºC en general però pot ser localment més alta a l’extrem nord-est del territori.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia