Salut

Cribratge amb automostra avui a Tossa

Adreçat a persones d’entre 16 i 60 anys

També es farà a Lloret i Roses

El Departament de Salut estendrà al llarg d’aquesta setmana els cribratges poblacionals amb PCR d’automostra nasal als municipis de Tossa, Roses i Lloret de Mar, on s’habilitaran espais externs per a la recollida i el retorn dels equips d’autopresa. De la mateixa manera que es va començar a fer la setmana passada a Girona, el cribratge està adreçat a persones d’entre 16 i 60 anys, asimptomàtiques, que no hagin passat la Covid-19 en els últims tres mesos i que no tinguin completada la pauta de vacunació, amb l’objectiu de tallar cadenes de contagi.

El primer cribratge serà avui a Tossa de Mar i el material per a la realització de la PCR es podrà recollir al Casal del Jubilat, en horari de matí i tarda (de 10 h a 14 h i de 15 h a 18 h). Seguidament, a Roses s’ha planificat el dimecres 5 (de 9 h a 15 h) i el dijous 6 (de 13 h a 19 h). En aquest cas el punt de recollida i retorn de les mostres serà el Teatre Municipal en els horaris establerts. Per últim, a Lloret de Mar també s’ha programat l’acció durant dos dies: el dijous 6 i el divendres 7 al Teatre Municipal, de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia