Societat

Els restauradors preveuen una recuperació “lenta i progressiva” de l’activitat a partir de diumenge

Els propietaris dels negocis esperen com reacciona la clientela abans de treure els treballadors de l’ERTO

El Gremi de Restauració de Barcelona ha advertit que la recuperació del servei a l’hora de sopar a partir de diumenge, després de sis mesos, serà “lenta i progressiva”, d’acord amb una enquesta interna entre els seus associats. Els locals podran obrir en horari continu fins a les onze de la nit a partir d’aquest diumenge, un cop decaigui l’estat d’alarma. De l’enquesta, també es desprèn que els restauradors han rebut molt poques reserves per sopar i que en molts casos esperaran com reaccionen els seus clients abans de treure els treballadors de l’ERTO, mentre que d’altres han optat per reincorporar-los en horari parcial. De moment, també afirmen que tenen les esperances dipositades en l’horari de tarda, amb un consum més informal.

El director del Gremi, Roger Pallarols, considera que el restaurador “encara aquesta nova etapa amb cautela” i avisa que “el clima general de restriccions socials actuarà com a fre per al consum”. “També hem percebut un profund escepticisme envers futures decisions del Govern: tot i que la recuperació de les nits no té marxa enrere, la confiança en els polítics està trencada. Els restauradors estan escarmentats”, afegeix Pallarols, que demana al nou Govern que es constitueixi “refer els ponts de diàleg i d’entesa amb el sector”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia