Societat

Inicien una campanya per reivindicar l’orgull saltenc

La iniciativa ‘Salt: una ciutat, milers d’històries’ difondrà els testimonis de saltencs i saltenques referents en diversos àmbits

L’Ajuntament vol promoure “l’ànima i les potencialitats” de la ciutat

Els primers protagonistes de la campanya Salt: una ciutat, milers d’històries seran nou saltencs i saltenques, artistes, esportistes, persones emprenedores o que s’han convertit en referents en els seus respectius àmbits professionals i que explicaran en primera persona la seva experiència. La campanya es visualitzarà amb anuncis, tòtems publicitaris, marquesines de bus i audiovisuals que es difondran a les xarxes socials i un web específic viusalt.cat/histories , recollirà els vídeos a mesura que cada setmana es presenti una nova història. En una segona fase es preveu també animar els veïns i veïnes en general perquè expliquin la seva pròpia història i la comparteixin.

“La ciutat es construeix dia a dia i és la seva gent la que la fa gran”, va dir Jordi Grau, el periodista i conductor de l’acte de presentació de la campanya a El Canal de Salt, convidant a l’escenari Makady Jammeh (ballarina); Alba Casals (impulsora de projectes vinculats a la sostenibilitat i l’educació); Lluís Costa (músic i productor musical); Serena Formiglio (emprenedora del sector de la restauració); Eddy Kelele (fotoperiodista); Yasmine Koubghi Sbai (emprenedora del sector del tèxtil); Joan Mateu (artista) i Nuri Mancebo (cantant). Quim Fontané (campió del món de Kayak Freestyle), que no podia ser a l’acte, serà el novè protagonista de la campanya.

Jordi Viñas, alcalde de Salt, va definir la iniciativa com “una campanya ambiciosa” que vol mostrar les potencialitats i el talent que hi ha a la ciutat. “Massa sovint, fins i tot entre els saltencs i saltenques, el dia a dia ens fa perdre la perspectiva de les nostres fortaleses i, quan ens aturem, ens adonem que n’hem d’estar orgullosos. L’ànima de Salt és un tresor que cal conrear, preservar i fer créixer”, va concloure Viñas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia