Societat

societat

Canillo s'agermana amb el poble xinès que va inspirar escenaris d'“Avatar”

La parròquia andorrana ha signat l'acord d'agermanament amb Zhangjiajie

Canillo s'ha agermanat amb la població xinesa de Zhangjiajie, que últimament és reclam turístic perquè va inspirar el director James Cameron a l'hora de dissenyar els escenaris de la pel·lícula Avatar.

L'acord d'agermanament entre les dues poblacions va ser signat ahir, pels dos mandataris, que Enric Casadevall i Zhao Xiaoming. De moment, es tracta de potenciar el turisme i s'intentaran tancar acords perquè els veïns d'aquesta població del sud de la Xina vinguin a esquiar a Andorra. Una altra possibilitat és que els joves de Canillo viatgin a la Xina per aprendre xinès a la universitat que hi ha a Zhangjiajie.

Aquesta població és d recent creació. Es va fundar l'any 1988, després que un explorador descobrís les muntanyes que la formen. I en només dues dècades ja compta amb prop de dos milions d'habitants. La bellesa de Zhangjiajie, situat a la mateixa província on va néixer Mao Tse Tung, l'ha situat a les llistes de patrimoni mundial de la Unesco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia