Societat

Gironès

Sopar amb música a Salt i alternativa prevista si plou

A Salt la comissió de festes prepara una revetlla popular amb música al pati de l’escola La Farga, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Els veïns hi han de dur el menjar i els coberts i la coca la posa la comissió. Fins ahir al vespre, els organitzadors preveien la possibilitat d’un canvi d’escenari per la previsió de pluja. Si plou, la revetlla es podria fer a la pista poliesportiva, a tocar del pavelló.

L’arribada de la Flama del Canigó és l’acte principal de la revetlla de Sant Joan a Bescanó, promoguda per l’Ateneu Republicà, a les vuit del vespre a l’exterior del polivalent. Hi haurà la lectura del manifest i encesa del fogueró. També a Celrà és l’acte més destacat de la revetlla d’enguany. La flama arribarà a les set a l’esplanada del mur “Ni oblit ni perdó”. L’alcalde de Celrà, David Planas, assenyala que, a banda de la flama, amb tan poc temps no s’han vist amb cor d’organitzar res més i molts veïns ja han muntat revetlles privades. A Llagostera aquest any tampoc han pogut tirar endavant el sopar popular i la foguera, però preparen les festes estiuenques “amb al màxim de normalitat”. Tampoc a Cassà de la Selva hi ha festa popular, igual que a Quart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia