Salut

El doctor Antoni Esteve assumeix la presidència de la Fundació Institut Guttmann, en substitució de Francesc Homs

El patronat renova els estatuts i limita els càrrecs a un màxim de vuit anys

El patronat de la Fundació Institut Guttmann ha impulsat un canvi dels seus estatuts per promoure la renovació dels seus membres i la limitació de mandats.

Des d’ara, el president només podrà ostentar el càrrec durant un periode màxim de vuit anys ininterromputs. A més, la reelecció d’un mateix patró s’estableix en un màxim de tres vegades consecutives, quan abans era il·limitat.

D’aquesta manera, a partir d’aquest mes de juliol es farà una renovació total del patronat. El doctor Antoni Esteve, president d’Esteve Teijin HealthCare i d’AdSalutem Institute, serà el nou president en substitució de l’exconseller Francesc Homs, que deixa el càrrec després de dotze anys.

A més de la presidència també hi haurà relleu en tres dels vocals durant la segona meitat de l’any. Deixen el càrrec, Miquel Vilardell, Josep Arcas i Salvador Alemany per donar pas a la doctora Rosa M. Sebastián, directora del Parc de Recerca de la UAB; Núria Mas, directora de la càtedra de HealthCare Management de l’IESE, i el doctor Jordi Serra, cap del servei d’Hematologia de l’Hospital de Sant Pau.

Des de la Fundació Institut Guttmann afirmen que encara que el model de governança i gestió actual havia estat “exitós”, els nous canvis han de permetre “continuar assolint l’excel·lència com a institució de referència i capdavantera en l’àmbit de la neurorehabilitació” a partir d’un model de govern corporatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia