Salut

L’Alt Empordà, per sobre de la mitjana de casos Covid

De gener a maig les dades registrades a la comarca són més altes que a la resta

La comarca de l’Alt Empordà ha registrat de gener a maig unes taxes de casos i defuncions per la Covid-19, així com d’ingressos hospitalaris, superiors a les de Catalunya. Això és el que conclou l’anàlisi de dades fetes per Indika, Pol de Salut i Social de l’Alt Empordà, de la Fundació Salut Empordà (FSE).

Aquestes dades s’expliquen, segons l’estudi, perquè a mitjans de juny la cobertura vacunal a l’Alt Empordà era de les més baixes de Catalunya per diversos motius, com són el gran volum de segones residències o l’alt índex d’immigració, entre d’altres. Així, un 39,2% de la població altempordanesa tenia una dosi i un 22,5%, la pauta completa; mentre que a Catalunya les xifres eren de 53,9% i 33,1%, respectivament. A més, també s’ha de valorar que, a començament d’any, hi va haver un brot just després de les vacances de Nadal i abans que la cobertura vacunal fos considerable a tot Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia