Salut

Aragonès mantindrà les restriccions “fins que sigui necessari”

El president admet que “no esperava” un repunt tan alt de contagis i demana coresponsabilitat als ciutadans

CUP i comuns critiquen la desescalada del Govern i JxCat reclama al president que “lideri” la resposta

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha avançat aquest dimecres, durant la sessió de control al Govern del ple del Parlament, que a l’executiu no li “tremolarà el pols” en impulsar noves mesures o allargar les restriccions actuals amb l’objectiu de frenar l’increment de casos i contagis de Covid-19. Així, en resposta a les critiques que han fet des de la CUP i En Comú Podem per una desescalada massa ràpida, Aragonès ha volgut assumir “tota la responsabilitat i l’autocrítica”, tot admetent que “no esperaven” que el repunt de casos fos tan alt i tan ràpid. Amb tot, ha avisat que les restriccions es mantindran “fins que sigui necessari” per a tenir la situació sota control.

“Tenim per davant unes setmanes complicades”, ha advertit en resposta a una pregunta del líder de JxCat a la cambra catalana, Albert Batet.

Aragonès ha emplaçat els ciutadans a ser “conscients” que aquest serà “un estiu amb un nivell d’incidència elevat” i que la pressió assistencial en hospitals i centres d’atenció primària persistirà quan comencin a millorar les dades i es redueixi el nombre de contagiats.

Aragonès ha demanat coresponsabilitat als ciutadans i que no “abaixin la guàrdia” quan vegin que els contagis comencen a baixar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia