Societat

Moren dos joves en sofrir una sortida de via amb la seva moto a Palamós

Dos joves de 19 i 20 anys van morir ahir després de sortir-se de la via la motocicleta en la qual circulaven per la carretera C-31, al seu pas per Palamós (Girona).

En concret, i segons ha informat aquest divendres el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident es va produir poc després de les 21 hores de dijous a l’alçada del punt quilomètric 326,9 de la C-31 quan, per causes que s’investiguen, la motocicleta on anaven els joves va xocar contra el voral i va sortir projectada contra un camió, que estava estacionat a l’aparcament d’un supermercat.

A conseqüència de l’impacte van morir el conductor del vehicle, I.C.G., de 20 anys i veí de Calonge (Girona), i À.B.V., de 19 anys i veïna de La Seu d’Urgell (Lleida).

Arran d’aquest sinistre es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes víctimes ja són 83 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa interurbana de Catalunya, 29 d’elles motoristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia