Medi ambient

Segona fase del procés participatiu del pla per a l’emergència climàtica

Després de l’audiència publica celebrada al juliol a Girona i que va reunir responsables polítics, entitats i ciutadania per posar sobre la taula els reptes per afrontar l’emergència climàtica i l’elaboració d’un pla de transició ecosocial, l’Ajuntament desplegarà aquest setembre la segona fase d’aquest procés participatiu.

Es desenvoluparà en dues sessions obertes a la ciutadania els dies 21 i 28 de setembre (17.30 h, al centre cultural La Mercè). Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia a la plataforma de l’Ajuntament Girona Participa . El propòsit principal serà definir els eixos estratègics i els objectius específics del pla. En la primera sessió s’explicaran els orígens, la finalitat i les fases del procés participatiu amb ponències sobre alguns dels temes a tractar. Els agents participants es dividiran en grups per treballar qüestions com ara la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic, l’energia i l’aigua a la ciutat, la transformació del model econòmic, la justícia social i climàtica, entre d’altres. Més de 50 entitats es van adherir al Pacte de Ciutat per la Transició Ecosocial com a base d’aquest procés participatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia