Educació

Cinc positius a les escoles Vedruna i Pirineus

Els dos centres, de Campdevànol i Ripoll, acumulen una vintena de casos

Hi ha 310 alumnes confinats

Els cribratges que el Departament de Salut va realitzar la setmana passada a alumnes de l’escola pública Pirineus de Campdevànol i a la Vedruna de Ripoll han donat com a resultat, un total de 5 positius de Covid-19. Dos d’aquests positius corresponen a alumnes del centre de la capital del Ripollès i tres, al de Campdevànol. Salut va dur a terme un cribratge massiu en un total de 175 alumnes a la Vedruna i de 126 a la Pirineus. En total, aquests dos centres sumen una vintena de casos durant les últimes setmanes, dels 67 que hi ha als centres docents de la comarca. Això no obstant, aquest nombre va a la baixa.

A més, en conjunt, al Ripollès hi ha 310 alumnes confinats, majoritàriament dels dos centres abans citats, amb 97 a Campdevànol i 86 a la Ve druna. També n’hi ha de les escoles Tomàs Raguer i Joan Maragall i de l’institut Abat Oliba, tots tres centres de Ripoll; a l’escola Doctor Robert de Camprodon; i als instituts escola de Ribes de Freser i de Sant Joan de les Abadesses.

El Departament de Salut va optar a final de la setmana passada per dur a terme aquests cribratges per detectar-hi contagiats de Covid-19 en constatar un augment de casos els últims dies, tant a les escoles Pirineu i Vedruna, com en altres centres de la comarca.

LA XIFRA

310
alumnes
de centres docents de primària i secundària del Ripollès hi ha confinats, en l’actualitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia