Infraestructures i serveis

Ripoll recull porta a porta el paper i el cartró

El servei, a càrrec de l’Ajuntament, pretén reforçar el del Consell Comarcal

L’Ajuntament de Ripoll ha posat en servei la recollida porta a porta de paper i cartró als comerços i empreses dels polígons industrials, complementant d’aquesta manera una feina que estava fent el Consell Comarcal. Pel que fa als comerços, de moment s’han adherit a l’oferta 88 establiments, 59 dels quals situats al centre de la vila, 16 a la carretera de Barcelona i 13 al barri de l’estació. Als polígons, per la seva banda, s’hi han apuntat 15 fàbriques o tallers. En aquest cas, s’havia realitzat una campanya per donar a conèixer el servei de recollida, pensant sobretot en els grans generadors d’aquest tipus de residus i fer una ruta el màxim d’efectiva en el sector industrial del municipi.

El servei s’ha estructurat en una recollida diària de dilluns a divendres en horari de matí i tarda (de 9 a 14 h, i de 16.30 a 18.30 h) als comerços de la vila, i tres cops per setmana (dilluns, dimecres i divendres) en horari de matí als polígons industrials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia