Societat

Els camins com a argument per fer turisme al Ripollès

Editen uns nous fullets desplegables amb els senders més significatius i un QR que remet a l’inventari complet

Els principals camins senyalitzats del Ripollès s’inclouen en un nou fullet desplegable que acaben d’editar el Consell Comarcal i els ajuntaments ripollesos amb l’objectiu de “donar més valor al patrimoni i als atractius turístics de tots els pobles i posar-los a l’abast dels visitants”, segons han argumentat a l’ens comarcal, conscient del gran nombre d’aficionats a l’excursionisme que hi ha en aquest territori i també d’altres de fora que s’hi desplacen. S’hi ha inclòs una mostra de les rutes de senderisme principals que recorren el Ripollès, pertanyents als camins de la xarxa Itinerànnia i al parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i també senders de llarg recorregut com ara el camí Oliba o el dels orígens, entre d’altres.

L’inventari complet

La informació que s’hi facilita es completa amb un codi QR que permet accedir, a la pàgina web de turisme, a tots els camins, prop de 200 de tot tipus, classificats per característiques i municipis.

Del fullet s’han editat 7.000 exemplars, està fet en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i està disponible en format encolat i en format desplegable.

L’edició s’emmarca en el pla de promoció del turisme de natura L’experiència dels Pirineus més autèntics, un projecte dotat globalment amb prop de 2 milions d’euros provinents del fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) i administrat pel Departament de la Presidència.

LA XIFRA

200
senders,
aproximadament, s’inclouen en l’inventari, a què s’accedeix des del fullet amb un codi QR.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia