Educació

Equipaments culturals d’Olot que eduquen

L’àrea de Cultura i Educació promociona el seu catàleg d’activitats escolars

Cantània, el projecte de dansa Mapadeball, activitats de la biblioteca als centres educatius, el coneixement de la faràndula olotina i les rutes guiades pels museus d’Olot són algunes de les propostes educatives que, en forma de catàleg, promociona l’àrea de Cultura i Educació a tots els centres educatius d’Olot. Estan centralitzades als museus d’Olot, la biblioteca Marià Vayreda i el Teatre Principal amb l’objectiu de fomentar la formació de l’esperit crític i la comprensió del món dels participants.

El Teatre ofereix un catàleg amb propostes musicals, d’arts escèniques, de dansa i de cinema dins l’horari lectiu de les llars d’infants, les escoles i els instituts, alguns dels quals sota el títol Al primer pis, on també poden assistir persones més grans de 65 anys, d’escoles d’adults i d’associacions.

Al Museu dels Sants, els alumnes coneixen la imatgeria religiosa, un treball artesanal típic de la ciutat i, els de primària, la faràndula olotina i la cultura popular; al taller de Marian Vayreda, per a cursos de primària i secundària, s’apropen a la vida i a l’obra d’aquest artista olotí, i, finalment, s’informen sobre els pessebres a Olot. Pel que fa al Museu de la Garrotxa, ofereix diverses rutes, com ara la de l’escultura per parlar dels escultors més destacats de la comarca; el Color al paisatge, per observar els diversos paisatges pintats pels artistes. Al Museu dels Volcans, es fan activitats d’orientació i, a Can Trincheria, també s’ofereixen visites guiades per poder gaudir de tots els elements característics d’una casa del segle XVIII.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia