Societat

La mostra ‘Muntanya i aventura’, a final de mes

La mostra Muntanya i aventura es desenvoluparà en espais diversos de Figueres. Organitzada pel Centre Excursionista Empordanès, es farà del 27 de gener al 5 de febrer i els convidats d’aquest any seran el periodista Sergi Unanué i l’alpinista Cecília Buil, que oferiran les dues conferències al Teatre El Jardí. El primer serà Unanué, periodista de Beteve i Vilaweb, establert a Banyoles, que ha travessat l’Himàlaia de banda a banda, un recorregut de 1.800 quilòmetres i 175.000 metres de desnivell fet en 99 dies i sense assistència externa. La seva comunicació es farà el divendres 28 de gener a les 9 del vespre. L’aragonesa Cecilia Buil és una experimentada alpinista que ha aconseguit primeres ascensions a vies i cims. La seva experiència es podrà sentir el dia 4 de febrer a les 9 del vespre. Més de mitja dotzena de documentals fets al voltant de la muntanya i l’aventura es podran veure els dies 27 i 29 de gener i 5 de febrer a la Cate.

També es faran diverses presentacions al Cercle Sport. Seran la presentació de l’Associació Roca Nua (divendres 28, 19.00 h) i la recuperació d’un document de la inauguració del refugi Can Galan (dijous 3, 20.00 h). La presentació del còmic Paranoias vertikales (divendres 4; 19.00 h) es farà a Top Climb Hi haurà un concurs de fotografia per Instagram i una exposició de fotografia a la Cate.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia