Societat

Parcs de salut a Girona i Sarrià per a persones amb discapacitat

Amb l’ajut de Fundació la Caixa i CaixaBank, la Fundació Noguera promou l’activitat física amb tres nous espais

La Fundació Ramon Noguera ha posat en marxa el projecte Parcs de Salut amb el suport de la Fundació la Caixa i CaixaBank. L’objectiu és fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat com a font de salut i benestar, segons informen els participants en la iniciativa.

La Fundació la Caixa ha aportat al projecte, a través de CaixaBank, 20.000 euros que es destinaran a la instal·lació de parcs de salut en tres centres de l’entitat gironina: un al centre ocupacional Montilivi, situat a Girona; un altre a la residència de Fontajau de Girona, i el tercer, a la residència de Sarrià de Ter. La instal·lació d’aquests equipaments contribuirà a promoure l’activitat física i l’esport per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual dels centres amb l’ajuda dels professionals de l’entitat. El programa Parcs de Salut millorarà la situació de 250 beneficiaris.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran de l’Estat, amb presència en 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals implementant i donant suport a la Fundació la Caixa en la canalització dels ajuts econòmics a les entitats socials. El 2021, a través de les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Un miler de persones

La Fundació Ramon Noguera està especialitzada en la gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns del desenvolupament de Girona i la comarca del Gironès. És una organització propera al territori, social, sostenible i amb vocació solidària i inclusiva, que afronta el repte de treballar per a aquest col·lectiu de persones amb compromís i professionalitat. A l’any dona atenció a més de 1.000 persones, entre adults i infants, i n’ocupa 200 en diferents línies d’activitat pròpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia