Educació

VALLÈS OCCIDENTAL

Comença a aïllar-se l'amiant de l'escola Xarau de Cerdanyola

L'alcaldessa accidental de Cerdanyola del Vallès, Montserrat Montiel, i la tinenta d'alcaldia d'Urbanisme, Espai Públic i Ecologia Urbana, Eulàlia Mimó, van assistir ahir a l'inici de les obres d'aïllament de l'amiant trobat al pati de l'escola Xarau. Tindran un cost de 269.501 euros, assumit íntegrament pel consistori. Totes dues van coincidir que tenen el compromís de l'empresa Mon Vertical, que porta a terme l'actuació, que s'acabarà abans del 12 de setembre, data d'inici del nou curs. També van agrair les facilitats del servei territorial d'Ensenyament i de la delegació del govern a l'hora d'agilitzar els tràmits.

Tot i que les restes de fibrociment, que van emergir amb el desgast de la terra, només tenen una superfície de 8 x 3 metres, tot el sòl pròxim serà cobert de material geotèxtil per aïllar l'espai. Durant els últims mesos del curs, els alumnes havien de sortir al pati per torns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.