Un miler de persones participen en la Festa de la bicicleta de l'Horta Sud

L'acte suposa la posada en marxa d'un sistema de lloguer a Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella

Més d'un miler de persones han participat, al Cinturó Verd d'Aldaia, en la Festa de la Bici, organitzada per la Mancomunitat de l'Horta Sud i els ajuntaments d'Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella, per a promocionar la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu al cotxe. La festa ha suposat la inauguració del projecte «L'Horta Sud en Bici, un Pla de Mobilitat Ciclista» pel qual s'han posat en marxa, a partir d'hui, 400 bicicletes en règim de lloguer en 19 estacions d'aparcament d'aquest tipus de vehicle als quatre municipis. Aquest projecte ecològic, compta amb una inversió conjunta de 400.000 euros i és el primer de caràcter mancomunat de tot el País Valencià.

Després del recorregut, grans i menuts han pogut gaudir dels tallers de reparació de bicicletes, circuit de seguretat vial i un estand d'Aldaia Ràdio. La festa ha servit per a la conscienciació mediambiental i contra les barreres arquitectòniques que s'organitzen junt a un concurs de dibuix i s'han repartit més de 900 entrepans. El fort vent, però, ha impedit utilitzar un globus aerostàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.