La Colla Iris al concurs de colles de Platja d'Aro

Una colla nord-catalana, la Colla Iris, participarà al Concurs - Espectacle «final de punts» a Platja d'Aro aquest dissabte 28 de novembre, integrant la categoria de Punts Lliures. És la primera vegada que la Colla Iris participarà en aquest Concurs - Espectacle, organitzat per l'ajuntament de Castell - Platja d'Aro i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. La manifestació tindrà lloc al Palau d'esports i congressos del poble a les 10 del vespre.

La Colla Iris és una colla sardanista creada a principis de l'any 2007. A l'origen trobem lligams d'amistat entre persones que van participar als cursets de sardana de Ceret i antics balladors de diferents colles sardanistes del Rosselló i sota l'impuls del Vicenç Dumas que duran anys va ballar a la Colla Mediterrània de Figueres. La formació es va estrenar l'abril del 2007 als concursos de Ripoll i Figueres. Actualment és l'única colla sardanista activa en la categoria d'adults present al Campionat Comarcal de Girona.

Diumenge a Ceret

El lendemà, diumenge 28 a la tarda, la Colla Iris organitza la seva primera ballada a Ceret amb la participació de la Cobla d'un Dia, que interpretarà 8 sardanes. Aquesta ballada es farà a la plaça dels 9 raigs de Ceret (en cas de mal de temps seria a la sala Sant Pere). A més, els assistents podran degustar un xicolatada oferta per la Colla Iris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.