Sant Pere de Ribes

El Parc a Taula torna a vincular el territori amb la seva gastronomia

El Parc a Taula, el programa gastronòmic i cultural que promou des de 1992 la Diputació de Barcelona per divulgar els valors gastronòmics dels parcs naturals del Garraf, Olèrdola i el Foix, tindrà aquest any la participació d'onze restaurants, dos allotjaments, sis cellers viticultors i vuit establiments de productes artesanals. Amb aquesta proposta, que es va presentar dimarts a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i que van presidir el diputat president de l'àrea d'Espais Naturals de la Diputació, Josep Mayoral, i l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, es vol potenciar mitjançant la gastronomia i la viticultura els valors naturals, culturals i paisatgístics dels tres parcs. És per això que els plats recomanats pels restaurants adherits es nodreixen de productes naturals que podem trobar al territori. En són exemples els bolets i altres fruits del bosc, a més dels cargols, el conill, la perdiu i el porc senglar. Com en edicions anteriors, El Parc a Taula inclou sis viticultors que elaboren i produeixen a partir de les pròpies vinyes cultivades al territori, i tres productors de vins i caves dels municipis dels parcs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona