Societat

DIES DE VI I ROSES

@MariJoJordan

Somriure discret, sabates llampants

Antonella Rocuzzo obre sabateria a Barcelona un mes abans del seu casament amb Messi
Risto Mejide i la ‘youtuber' Laura Escanes es casen avui a la masia Mas Cabanyes d'Argentona

Antonella Roccuzzo no vol fer declaracions a la premsa ni tan sols quan inaugura un negoci propi, però la seva eterna discreció es trenca totalment en el vestit. Li agrada anar vistosa i sexy, amb talonassos als peus. Per això ja fa temps que es va enamorar de les sabates de gran plataforma de Sarkany i ara s'ha convertit en la primera franquiciada d'aquesta potent firma argentina a Barcelona, juntament amb la seva amiga Sofia Balbi, la dona de l'uruguaià blaugrana Luis Suárez.

Com era d'esperar, en la inauguració de dimecres no va voler explicar res del seu casament amb Messi el 30 de juny, però les seves sabates blanques seran Sarkany. “Ha col·laborat molt en la confecció”, confessa Ricky, quarta generació de la firma. Al photocall la vam poder veure amb el jugador, tot i que van trigar tanta estona a sortir que ja pensàvem que el davanter tenia algun contracte amb una altra marca que li impedia promocionar calçat. Però no. Hi va haver imatge amb les dues protagonistes i els seus marits, que són amics dins i fora del camp. Antonella i Sofia resideixen a Castelldefels i són mares de dues criatures petites cadascuna. També es van retratar amb Daniella Semaan, que va arribar amb Cesc Fàbregas un mes i mig després de ser pares de Leonardo, el seu tercer fill.

Tant Semaan com moltes de les WAG convidades a la festa privada comparteixen amb Antonella el front row de les desfilades de Rosa Clará en la Bridal Week (la botiga de la dissenyadora és a tocar de la sabateria). Vam veure Elena Galera i Sergi Busquets, Romarey Ventura i Jordi Alba, Danielle Jehle (que s'acaba de casar amb Ter Stegen) amb Raquel Mauri (dona de Rakitic) i Mascherano amb Fernanda Moreno. Antonella és una enamorada dels dissenys ajustats de festa de Clará, que molt probablement la vestirà de núvia. Avui mateix ho farà amb la jove youtuber Laura Escanes per donar el sí, ho vull a Risto Mejide a la masia Mas Cabanyes d'Argentona, davant de més de 400 convidats. La parella va assistir a la cita, però no va comentar res d'una celebració que segurament serà portada exclusiva de revista. Vam veure Neymar, el més fashion vestint, tot i que hi ha menys sabates d'home que de dona dins la botiga. Els dissenys (slippers brodades de flors) li haurien encantat, a Dani Alves.

“És genial, la generositat dels marits d'Antonella i Sofia, perquè, ocupant el lloc que ocupen, els podria no agradar que les seves dones tinguessin un negoci, i en canvi les han incentivat”, explica Ricky Sarkany, i perquè el comentari no soni masclista explica que en aquests nivells de fama qualsevol relliscada de la teva parella “pot perjudicar molt la teva imatge”. S'hi mostra molt agraït. “Podien haver triat a qui volguessin.” El dia que van penjar un Instagram amb una vamba blanca seva amb estrelles, es van acabar immediatament.

Sarkany pensava que era una broma quan l'agost de l'any passat, estiuejant a Eivissa, va rebre un WhatsApp de les dues WAG dient-li que volien obrir una franquícia. La idea els va atraure perquè les mares dels nens de l'escola on van els seus s'interessaven per les seves potents sabates argentines. “Ni en els meus millors somnis m'ho hauria imaginat”, diu el sabater dins del primer establiment de la marca a Europa al costat de la seva filla Sofia, autora de la línia més jove i divertida de la casa, a més d'una col·lecció de roba i accessoris.

Arpad Sarkany, l'avi de l'avi de Sofia, va ser l'iniciador de la nissaga sabatera a Hongria, i el seu fill va arribar a calçar Zsa Zsa Gabor. Avui la marca és líder a Sud-amèrica, amb 52 locals i 50 punts de venda, i té entre les seves clientes la model Valeria Mazza i la primera dama argentina, Juliana Awada, a qui van fer un disseny a la carta molt elegant, que es pot trobar aquí. “La calço des dels 15 anys, abans tenia un estil més camperol; ara, més sofisticat.”

Ha portat a Barcelona –“una ciutat plena d'art i arquitectura que m'encanta”– les sandàlies de festa i xancletes divertides de disseny que ja s'han venut a l'estiu argentí i altres peces noves. Agradaran les altes i potents sabates Sarkany al públic català, tradicionalment discret? “El món canvia, la moda canvia i la gent vol coses diferents, que els facin gaudir.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC