Societat

Més d’una trentena d’actes a la festa de Platja d’Aro

Manuel Fuentes, La Loca Histeria, Havàname i els Montgrins porten els principals concerts de la programació, que a banda de la música també té les activitats familiars com a grans protagonistes

Com sempre a mitjan agost Platja d’Aro s’omple encara més d’ambient amb l’arribada de la festa major, que a partir d’avui i fins dimarts proposa trenta-dos actes amb la música, l’esport i les activitats familiars com a grans protagonistes. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes continuen sent els trets característics de la programació, que té la imatge gràfica de la celebració com a principal novetat. Titulada Medusa, és obra de Camèlia Salvador, guanyadora del cinquè concurs de cartells convocat entre els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot.

Manuel Fuentes, amb el seu particular tribut a Bruce Springsteen, les versions de La Loca Histeria, el recital amb Havàname, on tres cantants cubanes i un guitarrista fusionen havaneres de Catalunya i Cuba amb la música tradicional de l’illa, o el concert i ball amb l’Orquestra Montgrins són els caps de cartell de la programació musical, que també inclou espectacles familiars. D’aquests destaca l’animació de Pep López i el seu espectacle Folkids o les cançons animades de Jordi Tonietti & The Bus Band. També s’han programat activitats de caràcter familiar com una demostració i taller de torn i altres tallers interactius, observació astronòmica o un espectacle de titelles. Les activitats esportives es concentren dissabte amb un torneig de petanca als jardins del centre cívic Vicenç Bou i un torneig de bàsquet 3×3 al Palau d’Esports i Congressos. D’altres activitats de caire popular són les visites guiades al camí de ronda de Platja d’Aro i vil·la romana de Pla de Palol, la Fira de Brocanters o la cinquena Firafan, una fira de compra i venda de col·leccionisme al Palau d’Esports i Congressos (www.platjadaro.com).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Pepita Perich rep el guardó al gironí de l'any dels Premis Generalitat

GIRONA

Reclamen a l’Escala que Catalunya reconegui el seu passat esclavista

l’EscaLA

Arxivada la investigació per la mort de 55 avis en una residència de Palau-Solità durant la pandèmia

Barcelona
MEDI AMBIENT

El Maresme busca consens pel litoral

Mataró
RELIGIÓ

La mediació de Mossos posa fi a 15 dies de resistència a l’Esperit Sant

Barcelona
societat

Reus inicia els tràmits per crear la nova funerària supramunicipal amb Salou, Vila-seca i Constantí

Reus
educació

El lleure educatiu alerta que l’ACA els limita les acampades

barcelona
SEQUERA

Girona entra en fase d’excepcionalitat i adapta mesures contra la sequera

GIRONA
societat

Activen la prealerta del pla Inuncat a les conques del Siurana i el Baix Ebre

Barcelona