Rafael Luna (PP) mostra el seu suport a la mediadora social de Cunit

El diputat del PP al Parlament de Catalunya Rafael Luna va visitar ahir la mediadora social de l'Ajuntament de Cunit, Fàtima Ghailan, que ha denunciat presumptes amenaces i coaccions per part de l'imam de Cunit i tres persones més. Luna, que va mostrar el seu suport a la treballadora municipal, va reclamar al principal acusat que «no converteixi l'islamisme en fonamentalisme» i va acusar l'imam de voler «ampliar la seva influència més enllà de la mesquita, convertint el centre en una oficina de gestions paral·lela». El diputat popular, a més, va reclamar que no es margini «ningú pel sol fet de ser dona».

El PSC, amb Alberich

D'altra banda, l'agrupació socialista de Cunit va celebrar dijous passat una assemblea extraordinària en què l'alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, va informar els seus companys de partit dels esdeveniments relacionats amb aquest conflicte. A la reunió, els membres del partit van llegir un manifest de suport de l'executiva local a Alberich, que els últims dies ha rebut crítiques per la seva gestió en el cas, incloses les de la mateixa Ghailan i les de l'oposició, que fins i tot en va demanar la dimissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.