Societat

Millo diu que l’informe sobre l’IES de Sant Andreu té en compte la versió dels docents denunciats

El delegat del govern espanyol afirma que la reunió per donar suport a les famílies es fa amb “independència” de la investigació judicial

Es produirà el dia 8 de maig

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat que l’informe sobre “les presumptes actuacions humiliants” de professors de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca a fills de guàrdies civils té en compte la versió dels nou mestres denunciats. “La informació s’ha demanat a tothom, també al director de l’escola, perquè davant d’una situació com aquesta és lògic que es demani la versió de tothom”, ha explicat Millo. El delegat ha assegurat que la reunió del pròxim dia 8 dels secretaris d’Estat d’Interior i d’Educació amb els pares dels alumnes és per donar-los “suport” i informar-los sobre possibles mesures adoptades per l’Estat per evitar que es puguin repetir aquestes situacions “en un futur, ja sigui en aquest institut o a altres”. Millo ha volgut deixar clar que aquest informe s’ha fet “amb independència” de l’actuació de la fiscalia i que no “pressuposa” el final que pugui tenir el procediment judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia