Societat

Detingut un conductor adormit dins el cotxe al voral de la C-32 a Argentona que triplicava la taxa d’alcohol

L’arrestat, de 37 anys i nacionalitat francesa, duia al maleter una ampolla de licor i diverses armes carregades

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de divendres un conductor de 37 anys i de nacionalitat francesa que estava adormit dins del cotxe al voral de la C-32 a l’altura d’Argentona (Maresme) que triplicava la taxa d’alcohol permesa per conduir. Els fets van tenir lloc cap a les tres de la matinada, quan els agents van ser alertats de què hi havia un cotxe estacionat al quilòmetre 97,5 de la C-32 en sentit Barcelona.

Tot i els avisos dels mossos, que fins i tot van fer servir el xiulet reglamentari, el conductor no es va despertar. Finalment, els agents van buscar una porta oberta per poder accedir al vehicle per comprovar el seu estat. Dins el vehicle duia diverses armes carregades, cartutxos, carregadors buits i un cinturó operatiu de tir pràctic.

Per tot plegat, l’home va ser arrestat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i en les pròximes hores compareixerà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.

Segons un comunicat dels Mossos d’Esquadra, quan l’home va obrir els ulls estava molt desorientat, feia moviments descoordinats i presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Els agents li van demanar la documentació i va començar a buscar-la sense èxit a la part davantera del cotxe, finalment la va localitzar al maleter, dins una bossa.

Durant la cerca els mossos van observar que al maleter hi havia un carregador d’arma, per aquesta raó van escorcollar tot el vehicle. El conductor tenia dins del cotxe diverses armes carregades, cartutxos, carregadors buits i un cinturó operatiu de tir pràctic. Davant d’això, l’home va mostrar la seva llicència esportiva de la federació francesa de tir.

La prova d’alcoholèmia al detingut va donar un resultat positiu de 0,84 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, tres vegades per sobre del límit màxim permès.

Davant d’això i com que no tenia domicili conegut al territori nacional, es va detenir l’home per un delicte contra la seguretat del trànsit. A més, se li van retirar les armes i la munició per tal de comprovar la veracitat de la documentació presentada.

El conductor compareixerà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró en les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

medi ambient

Falset aprova limitar les plantes d’energia renovable per protegir espais naturals

FALSET
successos

Els Bombers donen per controlat l’incendi de Vila-sana

VILA-SANA
religió

Tres religioses podran oficiar exèquies als tanatoris de Barcelona

Barcelona

Nou projecte per recuperar varietats autòctones resistents a la sequera

rocabruna

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona