Societat

Nous pobles alcen la veu en el festival EVA

En Veu Alta reivindica l’oralitat com a eina de llibertat amb una seixantena d’espectacles a divuit municipis

El festival En Veu Alta (EVA) encara la 14a edició programant una seixantena d’espectacles literaris amb vocació “trencadora” i “revolucionaria”. El Penedès tornarà a ser la seu central del festival, d’avui fins al 17 de juny, amb la participació de més municipis que mai, un total de divuit. Després, del 29 de juny a l’1 de juliol, l’activitat es traslladarà a Pradell de la Teixeta, al Priorat. La cantautora Lídia Pujol i el guitarrista Guillermo Rizzotto donaran avui el tret de sortida a l’EVA a Sant Sadurní amb el recital Farem la revolució i la tornarem a fer. Un dels plats forts és la incorporació de l’actor Alberto San Juan, que actuarà al Penedès i al Priorat amb Autorretrato de un joven capitalista español.

L’EVA tornarà a reivindicar l’art de la narració i la tradició oral amb espectacles teatrals, lectures, música i videoart en llocs inusuals com coves, avencs, museus, masies, patis, antics safaretjos, una capella, un antic molí i, fins i tot, un cementiri.

Aquest any guanya presència el Baix Penedès: a part de Llorenç –on ja va ser l’any passat–, la programació s’estendrà al Vendrell, a Santa Oliva, a Calafell i a la Bisbal. També a Subirats, amb la cloenda a l’Avenc d’Ordal. L’acte inclou una caminada fins al Concert d’Amor i de Mort, que tancarà el festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia